Bus-Trading – gevestigd in Nieuwleusen, Nederland – is gespecialiseerd in het aankopen, verkopen en verhuren van gebruikte touringcars, streekbussen en minibussen. We staan voor kwaliteit en richten ons daarom vooral op bus occasions van de gerenommeerde merken MAN, Van Hool, Mercedes-Benz en VDL.

Scherp geprijsd

Door onze efficiënte bedrijfsvoering en decennialange ervaring in de touringcarwereld kunnen wij persoonlijke en snelle service combineren met scherpe prijzen. Dit maakt ons uit Nederland afkomstige aanbod interessant voor klanten in heel Europa, en zelfs daarbuiten. Bus-Trading ondersteunt en adviseert dan ook graag bij het organiseren van (douane)documentatie, de fiscale afhandeling en wereldwijde verscheping.

Complete service

Ook voor schadeherstel, onderhoud en overspuiten bent u bij Bus-Trading aan het juiste adres. We hebben kennis van zowel oudere als nieuwere bussen en beschikken over de nieuwste apparatuur. Zo bieden we complete service rondom de aankoop van gebruikte touringcars, streekbussen en minibussen.

Inkoop

Niet alleen voor het aankopen, maar ook voor het verkopen van uw gebruikte touringcars, streekbussen en minibussen kunt bij Bus-Trading terecht. Heeft u iets aan te bieden? Dan kan dit via het formulier op de inkooppagina.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Heeft u iets aan te bieden? Of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op via info@bus-trading.nl, +31 529 469 641 of +31 6 430 295 85 (ook via WhatsApp bereikbaar).